Juventus-spiller stopper på landsholdet efter EM

Juventus-spiller stopper på landsholdet efter EM

827
0
DEL

De fleste har måske ikke hørt navnet Andrea Barzagli fra Juventus. Ikke desto mindre har italieneren haft en imponerende karriere, og nu lakker landsholdskarrieren også mod enden for den 34-årige forsvarsspiller.

For nylig kvalificerede Italien sig til næste sommers EM-slutrunde, og det bliver også den sidste af slagsen for en af italienernes veteraner. Andrea Barzagli har nemlig valgt at indstille sin landsholdskarriere efter slutrunden næste sommer.

– Jeg synes kun, det er rimeligt, at man giver yngre spillere muligheden. Jeg synes bare, at jeg er heldig med at være på landsholdet som 34-årig, forklarer Barzagli, ifølge Garzello Sport.

Barzagli udpejer samtidig et par navne, som han ikke selv mener, han har samme kaliber som, og derfor kommer landsholdsstoppet ganske naturligt for den aldrende italiener.

– Andrea Pirlo og Gianluigi Buffon er eksempelvis begge i en anden spillerkategori, end jeg er i. Personligt er jeg bare heldig med at være på landsholdet, siger Juventus-forsvareren.

Andrea Barzagli har indtil videre optrådt 18 gange for det italienske landshold, men nu er det altså slut for forsvarsspilleren efter slutrunden i Frankrig næste sommer.

INGEN KOMMENTARER