Navas ser frem til Sevilla-gensyn

Navas ser frem til Sevilla-gensyn

729
0
DEL

Jesus Navas var for et par sæsoner tilbage en af de store kreatører i Sevilla, hvor den lynhurtige spanier leverede nogle fremragende præstationer for den sydspanske klub. Derfor ser kantspilleren naturligvis frem til mødet mod de tidligere holdkammerater. 

På næste onsdag er der lagt op til et spændende opgør mellem Sevilla og Manchester City i Champions League. Især for en spiller bliver kampen dog lidt mere speciel. Jesus Navas er lige nu at finde i det engelske hos Manchester City, og derfor glæder han sig naturligvis til kampen på onsdag.

– Sevilla er en klub, der betyder alt for mig. De var villige til at gamble ved at sælge mig, og de har altid accepteret mig. Det vil uden tvivl blive en kamp fyldt med følelser for mig.

– Denne gang spiller vi i Manchester, men det bliver en vild oplevelse for mig, når jeg vender tilbage til Sanchez Pizjuan. Det bliver meget specielt for mig.

Jesus Navas har indtil videre i denne sæson ikke været en fast del af startopstillingen, så det er endnu ikke sikkert, at den lynhurtige fløj kommer til at få en rolle i kampene mod sin tidligere klub.

INGEN KOMMENTARER