Milner om engelsk stortalent: Vi skal være forsigtige

Milner om engelsk stortalent: Vi skal være forsigtige

1075
0
DEL

James Milner roser sin nye landsholdskollega, men  beder i samme omgang offentligheden om at tage den lidt med ro, for at fjerne presset fra den unge midtbanespiller.

I de seneste dage har Liverpools James Milner og Tottenhams Dele Alli været holdkammerater på det engelske mandskab, der har vundet 3-2 over Tyskland og tabt 2-1 til Holland.

Milner lovpriser Dele Alli, men håber at man kan nedtone forventningerne en smule til det store talent:

– Nu skal vi være forsigtige og sikre os, vi ikke lægger for stort pres på ham. Vi ved, hvor god han kan blive, men vi har set det om og om igen, at der bliver lagt kæmpe forventninger til spillere om, at de blive landets nye verdensklassespiller, siger Milner ifølge goal.com.

– Det pres skal ikke på ham, og han skal bare spille og ikke bekymre sig om det. Han skal fokusere på at spille fodbold og fortsætte sin udvikling, for han er stadig meget ung.

Læs også: Kane om Dele Alli: Vores samarbejde kan blive et våben for England

– Han kan blive ti gange bedre, end han er i dag. Han har en god attitude og vil fortsætte med at arbejde hårdt og forbedre sig, men han skal ikke være for meget i fokus. Vi har set, hvor god han er, og jeg er sikker på, at han kun bliver bedre.

Dele Alli er 19 år og har spillet fem landskampe. 30-årige Milner har spillet 57 landskampe.

INGEN KOMMENTARER