Modric maner til besindighed inden CL-opgør

Modric maner til besindighed inden CL-opgør

1186
0
DEL

Real Madrid skal levere et comeback i dagens Champions League-opgør, når de skal forsøge at hente Wolfsburgs 2-0-føring fra det første opgør. Luka Modric mener, at tålmodighed bliver et nøgleord for storklubben.

Wolfsburg sejrede med 2-0 i det første kvartfinale-opgør på Volkswagen Arena og sikrede sig dermed et godt udgangspunkt inden returopgøret i Spanien i aften. Midtbanestjernen Luka Modric opfordrer holdkammeraterne til at spille med stor ro:

– At spille som et hold er vigtigst, både når vi angriber og når vi forsvarer. Vi skal være meget fokuserede, gå ind til kampen med køligt overblik, og mest vigtigt bare spille fodbold, siger Modric ifølge FootballEspana.

Læs også: Wolfsburg har 11.000 liter øl klar til Real Madrid

– Det skal være Madrids styrke, at spille fodbold og være tålmodige. Vi kan ikke forvente at løse det hele på fem eller ti minutter. Vi skal være tålmodige, og så kommer mulighederne forhåbentlig til sidst.

Modric siger videre, at man har analyseret fejlene fra første kamp mod Wolfsburg, så man ved nu hvad der skal til for at slå tyskerne.

INGEN KOMMENTARER