Jonas Dal følte sig underholdt af EfB’s solide defensiv

Jonas Dal følte sig underholdt af EfB’s solide defensiv

1229
0
DEL

Jonas Dal kunne i går aftes se sit hold spille 0-0 mod FC Nordsjælland. Et kedeligt resultat på papiret, men ikke ifølge EfB-træneren.

Kampen bød ikke på scoringer, men bundsolidt forsvarsspil og det er netop også en vigtig og underholdende del af fodbolden, ifølge Dal:

– Vi er en del af underholdningsindustrien, og synes man, det er underholdende at se en fodboldkamp, hvor et af holdene forsvarer, så synes jeg, at vi gjorde det rigtig, rigtig godt her, siger træner Jonas Dal.

– Hvis man kun synes, det er underholdende, når boldene smækkes op i hjørnet, så var det ikke vores kamp. Men jeg var meget, meget underholdt af den indsats, drengene leverede defensivt.

Inden kampen lå fokus på at få knækket FC Nordsjællands offensiv, der har bevirket sejre over FCM og FCK i de seneste hjemmekampe i Farum:

– Vi vidste godt, at hvis vi gav dem for meget plads, så ville de kreere mere, end de fik lov til. Det var først og fremmest det, det handlede om for os, siger Jonas Dal.

Læs også: Nordsjælland-profil på vej til Rosenborg

– Jeg synes egentlig, at vi skabte rigeligt med chancer til at score, men vi ville gerne have haft mere boldbesiddelse. Der forsømte vi noget i kampen.

Esbjerg indtager 11. pladsen i Superligaen, mens FCN er placeret som nummer 9.

 

INGEN KOMMENTARER