Vardy fritaget fra skudtræning i Leicester

Vardy fritaget fra skudtræning i Leicester

1602
0
DEL

Træning er tilsyneladende ikke længere nødvendigt, når man, som Jamie Vardy, har scoret 21 mål i den indeværende PL-sæson. Således kan det tolkes, da angriberen bliver fritaget fra skudtræning, for at spare ham til kampene.

Jamie Vardy fortæller, at Claudio Ranieri benytter en helt særlig metode til at holde angriberen fit for fight: Begrænset skudtræning.

Det kan lyde absurd, at holdets angriber ikke skal træne afslutninger, men ifølge Vardy, mener Ranieri ikke at træning nødvendigvis forbedrer hans evner:

– Jeg får aldrig rigtigt chancen for at træne afslutninger, for det gør vi i begyndelsen af ugen, og der vil træneren have at jeg hviler, sagde Vardy efter at have scoret to mod Sunderland i søndags, ifølge Goal.

Læs også: Vardy om sejr: Et stort skridt mod mesterskabet

– Så normalt når der er lidt skudøvelser, beder træneren mig gå ind. Jeg gør hvad han siger, hvis han mener at det er bedst for mig.

Den excentriske træner har været en af sæsonens store oplevelser, med sine alternative metoder – udover Vardy-træningen har der også været episoder, hvor han gav holdet fri i en uge midt i sæsonen og så har han startet en comedy club med holdet.

– Vi griner altid til træning. Det er bare den måde vi er på. Alle er afslappede og træneren vil have det på den måde.

– Det er det gode ved vores hold. Vi er tæt knyttede. Det er sådan vi har været fra dag ét.

Leicesters næste opgave er på søndag, hvor West Ham venter.

INGEN KOMMENTARER