Morten Olsen lettet over intakt forsvarsduo

Morten Olsen lettet over intakt forsvarsduo

1702
0
DEL

Den danske landstræner, Morten Olsen, er glad og letter over, at både Daniel Agger og Simon Kjær vil være til rådighed i forbindelse med play-off-kampene mod arvefjenderne fra Sverige.

Selvom den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic endnu ikke har scoret mod det danske landshold, efter de seks kampe han har været med i, så tvivler man i den danske lejr ikke på, at forsvaret kan få nok at se til. Vi har tidligere her på siden skrevet om den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, der ikke mener at man kan forberede sig på Zlatan, at han simpelthen er for god og uforudsigelig.

Simon Kjær ankom til landsholdslejren i Helsingør onsdag, hvilket betyder at Morten Olsen kan bruge sin fortrukne stopperduo i kampen mod svenskerne.

– Det handler om at finde spillere, der passer godt sammen. Det har vi gjort med Simon Kjær og Daniel Agger, som supplerer hinanden, udtaler Morten Olsen til sn.dk.

Simon Kjær har et ry, der antyder at han er en hård nyser, der ikke er bange for at gå til den. Derfor bliver det højst sandsynlig ham, der kommer til at slæbe det tungeste læs, hvad angår Zlatan Ibrahimovic. Derudover er Kjær stærk i dueller og luftspillet, hvilket gerne skulle gøre ham til et værdigt match for Zlatan.

– Der er ikke nogen grund til at skubbe Simon Kjær mere mod Zlatan. Det er jo ikke sådan, vi har en pygmæ stående ved siden af Kjær, selv om det altid er forskelle på spillerne, siger Morten Olsen.

INGEN KOMMENTARER