Eva Carneiro gift uden Chelsea-spillere på gæstelisten

Eva Carneiro gift uden Chelsea-spillere på gæstelisten

1285
0
DEL

Eva Carneiro, der på grund af sit flotte udseende blev lidt af en internet-sentation, da hun arbejdede som behandler og læge i Chelsea, blev onsdag gift i London. Vel at mærke uden en eneste Chelsea-spiller på gæstelisten.

Den tidligere Chelsea-læge blev onsdag gift i London-bydelen Soho. Hun blev gift med Jason De Carteret, der arbejder som polar-udforsker.

En del tidligere Chelsea-spillere var til stede ved ceremonien, deriblandt den tidligere Chelsea-målmand Mark Schwarzer. Hvorom alting er, så deltog ingen nuværende Chelsea-spillere, trænere eller medlemmer af personalet altså i ceremonien, hvor Eva Carneiro blev smedet sammen med sin mand i ægteskabets lænker.

Eva Carneiro, der er født i Gibraltar, har siden sin afsked med Chelsea valgt at sagsøge Chelsea-træneren Jose Mourinho, som hun mere eller mindre beskylder for at gjort hendes arbejde til et helvede. Derfor kan der være tale om kold luft, når intet nuværende Chelsea-personel valgte at møde op til ceremonien. Eva Carneiro har været arbejdsløs siden hun valgte at bryde med Chelsea FC.

En høring skal finde sted i Chelsea i begyndelsen af det nye år. En høring, der meget vel kan blive pinlig for klubben. Sager som den Eva Carneiros anklager nu har givet anledning til, plejer at blive ordnet internt i klubben.

Den tidligere Chelsea-læge blev løst fra sine pligter på førsteholdet den 8. august efter hun og John Fearn, der også tilhørte Chelseas behandler-personel, blev kritiseret kraftigt af Jose Mourinho. Kritikken skulle have rod i en hændelse, hvor Eva og føromtalte John Fearn løb på banen for at tilse Eden Hazard, der dermed måtte forlade banen midlertidigt, som reglerne foreskriver når en spiller har modtaget behandling. Dette resulterede i at Chelsea var reduceret til ni mand i en kort periode.

Mourinho er senere blevet firkendt af FA for at have brugt diskriminerende tiltale overfor Eva Carneiro, der dog har kritiseret efterforskningen af Mourinho.

INGEN KOMMENTARER