Skade-forskrækkelse for Dortmund-stjerne

Skade-forskrækkelse for Dortmund-stjerne

1001
0
DEL

Borussia Dortmunds stjerne-angriber Pierre-Emerick Aubameyang har pådraget sig en muskelskade under landsholdspausen. Dette bekræfter Gabons fodboldforbund.

Der skal sikkert have været panik-agtige tilstande i Dortmund i går, da Federation Gabonaise de Football på facebook erklærede at Dortmund-topscoreren og i øvrigt brandvarme Aubameyang skulle være skadet og mere information ville følge. Sagens hovedperson er dog mere fortrøstningsfuld. På sin egen twitter-profil fastslår Aubameyang at han vil være tilbage på lørdag, hvor Gabon spiller returopgør mod gårsdagens modstandere fra Mozambique.

Dortmund-angiberen var ikke på banen da hans landshold i går tørnede sammen med Mozambique på udebane, i kvalifikationen til VM 2018. I Aubameyangs fravær tabte Gabon, en anelse overraskende, 1-0. Derfor vil hans tilstedeværelse falde på et meget tørt sted, hvis han ellers bliver klar til på lørdag, som han tilsyneladende selv er sikker på. Gabon skal hive en sejr hjem, hvis de ønsker at tage skridtet videre i VM-kvalifikationen. En sejr, der tilmed skal være større end den, Mozambique hev hjem i gårsdagens kamp, hvis Gabon ønsker at gå direkte videre.

Hvorvidt Aubameyang vil være i stand til at gå på banen for Gabon på lørdag, eller situationen er værre end først antaget, må vi altså vente minimum et par dage med at finde ud af.

INGEN KOMMENTARER