Napoli i chok: Hård straf til Higuain kan ødelægge chancerne for et...

Napoli i chok: Hård straf til Higuain kan ødelægge chancerne for et mesterskab

1430
0
DEL

Napoli har fået sig noget af et tilbageslag i kampen om det italienske mesterskab, efter at det italienske fodboldforbund har tildelt Gonzalo Higuain fire spilledages karantæne. 

Napoli-angriberen, Gonzalo Higuain, har modtaget fire spilledages karantæne af det italienske fodboldforbund, efter hans udskejelser over for dommeren, da han modtog et rødt kort i weekendens nederlag til Udinese.

Med 15 minutter tilbage af kampen modtog Higuain sit andet gule kort i kampen, efter at han havde sparket ud efter en Udines-spiller. Efterfølgende råbte Higuain ad dommeren, ligesom han også tog fat i dommeren i ren frustration.

Læs også: Atletico-Profil bliver alligevel klar til opgøret mod FC Barcelona

Higuain fortsatte sin demonstration mod dommeren, indtil han grædende blev tvunget ud af banen af med- og modspillere.

Episoden har efterfølgende medført, at det italienske fodboldforbund har tildelt Higuain en bøde på 20.000 euro, samt fire spilledages karantæne, hvilket kan vise sig, at få fatal betydning for Napolis drømme om et mesterskab.

Der er blot syv kampe tilbage af sæsonen i Italien, og med Higuain ude i fire af kampene, kan det blive svært for Napoli at skrabe de fornødne point sammen.

Læs også: Lyngby vil skaffe millionbeløb ved at udbyde aktier til privatpersoner

Napoli har seks point op til Juventus, der ligger på førstepladsen i Serie A. Men med Higuain ude af de svære kampe mod Verona, Inter, Bologna og Roma, så kan det blive svært for Napoli.

Således har Higuain nemlig formået at score 30 af holdets i alt 63 mål i den her sæson, og Higuains karantæne frustrerer da også holdets træner, Maurizio Sarri.

– Den italienske liga har set meget værre episoder end den her, siger Sarri i følge Goal.com.

Første kamp for Napoli uden Higuain bliver på søndag, når man hjemme tager i mod Verona.

INGEN KOMMENTARER