Lyngby vil skaffe millionbeløb ved at udbyde aktier til privatpersoner

Lyngby vil skaffe millionbeløb ved at udbyde aktier til privatpersoner

2159
0
DEL

Lyngby Boldklub vil forsøge at skaffe 37 millioner kr. ved at udvide ejerskabskredsen og udbyde nye og billigere aktier til privatpersoner. 

Lyngby Boldklub ligger i toppen af den næstbedste danske fodboldrække, og som følge af, at klubben styrer mod Alka Superligaen, så vil Lyngby forsøge at skaffe 37 millioner kr. så man fremover ikke er nødsaget til at sælge sine bedste spillere, fordi der skal være økonomisk balance på bundlinjen.

Det meddeler klubben i en pressemeddelelse tirsdag.

I jagten på de mange millioner ønsker Lyngby derfor at fordele ejerskabet af klubben blandt endnu flere mennesker, ved at gøre klubbens aktier billigere.

Et projekt, som klubbens administrerende direktør, Dennis Poulsen, omtaler som værende ambitiøst men realistisk.

– Vi skal i Superligaen. Vi skal styrke vores talentudvikling. Men vigtigst af alt skal vi være en bæredygtig forretning, der ikke er afhængig af hverken transferindtægter, mæcener eller andre enkeltpersoner, siger direktøren.

Læs også: Åge Hareide: Vi skal have Bendtner tilbage

Klubbens professionelle afdeling ejes i skrivende stund af mindre end 100 personer, men ved at lave en ny og lavere tegningsgrænse på 5000 kr., håber Lyngby på, at fans og privatpersoner vil købe aktierne grundet deres billige pris og dermed få ejerskab i klubben, og ligeledes medvirke til indtjeningen af de 37 millioner kr. som Lyngby jagter.

Aktieudvidelsens prospekt er blevet godkendt, og derfor har Lyngby Boldklub valgt at udbyde 29.6 millioner aktier til en værdi af 1,25 kr. pr. styk.

Lyngby Boldklub A/S har fået indtil d. 29 marts 2017 til at skaffe pengene, men når alle aktierne at blive solgt inden denne dato, så bliver udbuddet for aktierne lukket.

INGEN KOMMENTARER