Atletico-Profil bliver alligevel klar til opgøret mod FC Barcelona

Atletico-Profil bliver alligevel klar til opgøret mod FC Barcelona

1588
0
DEL

Diego Godin er mod oddsene kommet sig over sin fiberskade, og bliver tirsdag meldt klar til madrilenernes Champions League kamp mod FC Barcelona. 

Det er en hård opgave, som Atletico Madrid tirsdag aften står over for, når de gæster FC Barcelona på Camp Nou.

Atletico Madrid må antages at have et defensivt udgangspunkt forud for kampen, og det er derfor da også gode nyheder der tirsdag formiddag mødte Atletico Madrids fans, da klubben meldte deres forsvarsklippe, Diego Godin, klar til aftenens kamp efter at have siddet udenfor i tre uger med en fiberskade.

– Jeg har arbejdet hårdt på at komme tilbage så hurtigt som muligt. Jeg er 100 procent klar, så jeg kan spille. Jeg glæder mig virkelig, og jeg håber, at vi kan vinde kampen, siger Diego Godin på pressemødet forud for aftenens kamp.

Læs også: Åge Hareide: Vi skal have Bendtner tilbage

Barcelona har haft en forrygende sæson indtil videre, men catalanerne fik en lille ridse i lakken, da de lørdag aften tabte til ærkerivalerne fra Real Madrid.

Atletico Madrids træner, Diego Simeone, tror dog ikke på, at nederlaget til Real Madrid har påvirket Barcelona-spillerne det mindste.

– Jeg tror ikke, at det, der skete forleden, vil få indflydelse. Det er en meget vanskelig kamp mod en meget stærk modstander, men jeg tror fuldt og fast på mit hold, udtaler Diego Simeone.

Kampen mellem Barcelona og Atletico Madrid spilles i aften kl. 20:45.

INGEN KOMMENTARER