Newcastle-stjernes sæson kan være slut

Newcastle-stjernes sæson kan være slut

1013
0
DEL

Newcastles sikre sidsteskanse i Tim Krul kan have spillet sin sidste kamp i sæsonen, efter han noget uheldigt pådrog sig en knæskade i lørdagens landskamp mellem Kazakhstan og Holland.

Newcastle er i dyb pointmæssig krise, og nu må den nordengelske klub atter holde vejret.Således beretter Daily Express om, at Tim Kruls sæson kan være forbi.

Den hollandske keeper pådrog sig nemlig en skade i lørdagens kvalifikationskamp mod Kazakhstan, og skadens omfang har vist sig at være alarmerende.

Så alarmerende, at den hollandske landstræner Danny Blind har kaldt skaden for ‘slem’. Hovedpersonen selv, Tim Krul, er også godt klar over, at det står slemt til, og den 27-årige målvogter har derfor været ude på Twitter og takke sine fans for deres opbakning.

–  Rystet over at forlade banen med en skade i aften. Tak for alle de opmuntrende tilkendegivelser. Jeg vil vide mere om omfanget af skaden efter scanningerne, skrev Newcastle-bolværket på sin Twitter-profil samme aften.

Newcastle står i endnu større problemer end hidtil efter denne skade til deres sikre starter i buret, da også andetvalget på målmandsposten, Karl Darlow, er ude med en skade.

 

INGEN KOMMENTARER