OB-anfører i tvivl om, hvad der venter dem i Brøndby-opgør

OB-anfører i tvivl om, hvad der venter dem i Brøndby-opgør

1042
0
DEL

Når OB på søndag står over for Brøndby og skal forsøge at revanchere weekendens nederlag mod Randers, ved fynboernes anfører, Hallgrimur Jonasson, ikke hvad Auris mandskab kommer med.

Med Auris tilbagekomst på Vestegnen er det mere direkte spil samt duelspillet kommet tilbage på dagsordenen. Sammenholder man dette med det spil, Brøndby-mandskabet praktiserede under Thomas Frank, hvor småspillene var i højsæde, kan man som modstander godt komme lidt i tvivl om, hvad de blågule kommer med.

Læs også: Sportsredaktør: Skal der et dødsfald til, før ledelsen tør sætte ind overfor Brøndby-fansene?

Dette har OBs Hallgrimur Jonasson også måttet sande i forberedelserne til Superliga-kampen.

– Vi skal have en bedre præstation end sidste kamp, det er helt klart! Det er dog svært at vide hvad Brøndby kommer med, fortæller midterstopperen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

– De kan enten spille småspil, som de var gode til under Thomas Frank, eller de kan spille mere direkte, som de nu har gjort under Auri, hvor de f.eks. smider en lang bold op på Elmander og så laver de et hårdt pres på andenboldene, fortæller islændingen, der understreger, at de skal være forberedte på begge scenarier.

– Vi skal være klar på begge dele og være gode til at flytte bolden for de kommer og lægger pres på os, når vi har den. Så vi skal være klar på mere duelspil end normalt mod Brøndby, og så skal vi være hurtige til at flytte bolden, så vi kan spille bolden væk fra deres pres.

Læs også: Udlejet Brøndby-kant: Det har været nogle tunge uger

 

INGEN KOMMENTARER