OB fortsætter pointhøsten og deltager i medaljejagten

OB fortsætter pointhøsten og deltager i medaljejagten

922
0
DEL

Med to sejre og en uafgjort i forårets første tre opgør, så er  OB stadig ubesejret. De er efter søndagens sejr på 3-1 over FC Nordsjælland på 31 point i ligaen og er nu officielt med i jagten på medaljer.

Tre scoringer sikrede tre point for OB, da de i dag fik besøg af FC Nordsjælland på Trefor Park.

En 3-1 sejr bragt klubben på 31 point i Superligaen, hvilket har skubbet dem op på sjettepladsen. De er nu kun fire point fra tredjepladsen, der giver bronzemedaljer om halsen ved sæsonens afslutning.

Både OB og FC Nordsjælland kunne med dagens kamp tage et skridt mod den sjove del af ligaen, og OB forsatte deres fine forårstakter, der har indbudt syv point i tre kampe.

Det var Anders K. Jacobsen, der begyndte målfesten i Odense. Efter 17 minutter tacklede han bolden forbi FC Nordsjælland-keeperen David Jensen.

Det lignede langt hen ad vejen en pausestilling, men med blot ét minut tilbage af første halvleg fik hjemvendte Tobias Mikkelsen udlignet til 1-1.

OB-topscoreren, Rasmus Festersen, fik endnu en gang scoret, da han bragte holdet på 2-1 med et kvarter igen af den ordinære spilletid.

Kort før tid fik Rasmus Falk lukket kampen for hjemmeholdet. Han  satte FCN-forsvaret af med en dribling og kunne score til slutresultatet 3-1.

AaB har besat tredjepladsen med deres 35 point og har spillet en kamp mindre end OB, der nu har lukket noget af hullet op til topplaceringerne. AaB møder i aften førerholdet FC København i Parken.

INGEN KOMMENTARER