Officielt: Falk i FCK til sommer

Officielt: Falk i FCK til sommer

773
0
DEL

F.C. København har sikret deres første spiller til sommer. Der er tale om OBs Rasmus Falk. Falk tiltræder først i klubben til sommer.

Her på Sambabold.dk kunne vi tidligere i dag bringe nyheden om, at Rasmus Falk var tæt på at indgå en aftale med de danske vicemestre, FCK. Nu er aftalen, der løber til 2020, i hus.

FCK-manager, Ståle Solbakken, er ikke fuld af ord grundet respekt for Falks nuværende klub, OB.

– Rasmus er en spiller, som vi er meget glade for bliver FCK-spiller til sommer, men af respekt for ham og hans nuværende klub, OB, så vil vi vente med at kommentere yderligere på hans kommende skifte, indtil det sker, siger Solbakken til FCK.dk.

Hovedpersonen selv fortæller, at beslutningen er taget med nøje omhu.

– Jeg har overvejet mine muligheder meget grundigt, og det her var klart den bedste mulighed samlet set. Nu vil jeg bruge al min energi og fokus på at give alt, hvad jeg har for OB i resten af min tid der, for det er vigtigt for mig at slutte godt af efter mange gode år i klubben, fortæller Rasmus Falk til FCK.dk

Falk kommer til København på en fri transfer.

INGEN KOMMENTARER