Officielt: Superliga-komet tabt for det danske landshold

Officielt: Superliga-komet tabt for det danske landshold

2208
0
DEL

Superliga-kometen Emre Mor er tabt for det danske landshold. Det er en kendsgerning, efter at den unge FC Nordsjælland-spiller har fået godkendt sin ansøgning om at skifte fodbold-statsborgerskab.

Emre Mor er uden tvivl fremtidens mand, og den driblestærke offensivspiller var Danmarks store håb efter at have repræsenteret de rødhvide på diverse ungdomslandshold gennem flere år.

Emre Mor trækker fremover også i rødt, når landsholdsfodbolden ruller, men det bliver bare ikke for Danmark.

Læs også: F.C. København skal redde Parken-regnskab med sportslig succes

Således bekræfter det tyrkiske fodboldforbund, at man har fået godkendt ansøgningen om ændring af fodbold-statsborgerskab fra dansk til tyrkisk hos FIFA.

– Tyrkiet har kontaktet mig en del gange, mens jeg var yngre, men der har jeg ikke tænkt over det. Jeg syntes, at det var for tidligt, sagde Emre Mor i sidste måned, da offentligheden fik kendskab til hans landsholdsskifte.

– Nu har jeg tænkt over det i et år og er kommet frem til min beslutning.

Læs også: Zenit bekræfter: Stoke bød forgæves på denne stjerne

– Det er min beslutning at spille for Tyrkiet. Det er en beslutning, jeg har overvejet længe og ikke en, jeg har taget fra den ene til den anden dag.

– Det er nogle private ting, der ligger bag. Jeg føler bare mere for at spille for Tyrkiet, fordi jeg har rødder i landet. Det har ikke noget med Danmark at gøre, for jeg elsker landet, sluttede Superliga-stjernefrøet.

Emre Mor kom til FC Nordsjælland fra Lyngby i 2015.

Læs også: FCK: Derfor får Brøndby ikke flere billetter

INGEN KOMMENTARER