Pellegrini: Vi smed det hele væk på fem minutter

Pellegrini: Vi smed det hele væk på fem minutter

1000
0
DEL

Manchester City-træneren Manuel Pellegrini forsvarer den reservespækkede startopstilling, der tabte 5-1 til Chelsea i dagens FA Cup-opgør. Han ærger sig dog over, at føromtalte startopstilling smed kampen væk på fem minutter.

Det var med fem purunge debutanter, der kun har begået sig på klubbens ungdoms- og reservehold, i startopstillingen, at Manchester City skulle forsøge at gøre kål på Chelsea i FA Cuppen.

Manuel Pellegrini forsvarede sin startopstilling med næb og klør. Han brokkede sig dog over, at kampen skulle spilles på en søndag. Herefter rettede han opmærksomheden på klubbens skadesliste.

– Vi har seks spillere skadet og vi har ikke mere end 13 spillere, så vi kunne ikke risikere at få skader til de spillere, vi har, udtaler Pellegrini ifølge klubbens hjemmeside.

Pellegrini ærgrer sig især over, at stillingen var 1-1 ved halvleg og Manchester City alligevel endte med at tabe 5-1. Især fem minutter i starten af anden halvleg irriterer den argentinske træner, der mener at hele kampen blev smidt væk i løbet af de fem minutter.

– Vi spillede 45 rigtig gode minutter. Derefter smed vi det væk på fem minutter ved at lukke to lette mål ind. På den første angreb vi og gav et kontraangreb væk, og så på en dødbold. Selvfølgelig spillede de så godt og scorede flere mål.

INGEN KOMMENTARER