Peter Graulund er tilbage i AGF

Peter Graulund er tilbage i AGF

2142
0
DEL

Den lokale legende, Peter Graulund, er tilbage i AGF og tilmed også tilbage på fodboldbanen. Han vender således tilbage til AGF som spillende træner for klubbens Serie 3-hold.

Siden Peter Graulund, i oktober 2012, stoppede sin aktive karriere har man kunnet opleve ham på tv-skærmen i forbindelse med fodboldbegivenheder. Nu kan man altså også opleve den garvede angriber på fodboldbanen. I hvert fald er sandsynligheden stor, hvis man spiller Serie 3-fodbold og befinder sig i Aarhus-området.

Det bliver ikke 39-årige Peter Graulunds første træner-opgave i AGF. Tidligere var han træner for klubbens U19-hold, men det satte hans bog “Jeg er nummer 11” en brat stopper for. I bogen kunne man læse om AGF, som Graulund ikke var lige flink ved hele tiden. Selvom AGF altså tog det ilde op, så er klubben og Graulund altså nu blevet forsonede.

Grunden til at Peter Graulund er en legende i AGF er desuden hans historie i klubben, som blandt andet indbefatter 219 kampe og 100 mål, fordelt på Superligaen og 1. division.

Første gang, at Peter Graulund kommer på banen i sit nye job bliver den 26. januar, hvor der er træningsopstart for Serie 3-holdet.

INGEN KOMMENTARER