Stuttgart tæt på to spillere, der har bestået lægetjekket

Stuttgart tæt på to spillere, der har bestået lægetjekket

942
0
DEL

Det er januar, hvilket vil sige, at transfervinduet står på vid gab. Det står man ud til at udnytte, hvor man er utrolig tæt på årets første to forstærkninger. Der er tale om Kevin Grosskreutz og Atrem Kravets.

Årets første forstækninger i Stuttgart ser altså ud til at hedde Kevin Grosskreutz, der vender tilbage til Bundesligaen, og Artem Kravets, der sandsynligvis kommer til klubben på en lejeaftale fra Dynamo Kiev.

På Stuttgarts hjemmeside meddeles det, at begge spillere har bestået de obligatoriske lægetjek. Det er dermed kun de sidste detaljer, blandt andet i forhold til spillernes respektive klubber, som mangler at falde på plads før Stuttgart kan prale af årets første forstærkninger.

– Med Dynamo Kiev er der stadig forskellige formaliteter, der skal falde på plads, men i forhold til Artem Kravets er vi blevet enige om at han skifter til Stuttgart på lån, siger Robin Dutt til klubbens hjemmeside.

– Kevin Grosskreutz’ transfer er heller ikke gået helt igennem. Aftalen med Galatasaray mangler det sidste for at falde på plads. Vi håber at have det på plads snarest.

Der er som sagt tale om Kevin Grosskreutz comeback til Bundesligaen. Han har tidligere tørnet ud for Dortmund, men skiftede altså i sommers til tyrkiske Galatasaray, hvor han langt fra har fået den start, han måske havde håbet på. I hvert fald ser det ud til, at Grosskreutz er på vej tilbage.

INGEN KOMMENTARER