Premier League-flop: Ville have været mere trygt at blive i Europa

Premier League-flop: Ville have været mere trygt at blive i Europa

855
0
DEL

Jozy Altidore påstår, at det ville have været noget lettere at være blevet i Europa end at skifte til USA, som han gjorde.

Jozy Altidores fysiske råstyrke harmonerer godt med den noget kontante og hårde spillestil, man ofte ser udført i England, men den store amerikaner blev aldrig nogen succes i Premier League.

Ét enkelt ligamål blev det kun til i tiden som Sunderland-spiller, og derfor var der hverken panderynker eller bekymrede miner i Nordengland, da man byttede Altidore med en tidligere Premier League-målsluger i form af Jermaine Defoe for et års tid siden.

Altidore mener dog ikke, at han har foretaget det lette skifte tilbage til sit hjemland, selvom succesen i Toronto FC kom relativt hurtigt.

– Jeg vil ikke sige, at der er tryghed forbundet med dette skifte, siger Jozy Altidore ifølge MLSsoccer.com.

– Jeg ville have haft mere tryghed, hvis jeg var blevet i Europa. Jeg ved, at det lyder akavet og mærkeligt, men her bliver jeg udsat for kritik og forventninger. Jeg tror, det er meget anderledes, hvis jeg tog til et midterhold i Europa eller noget i den stil. Det er et andet slags pres.

INGEN KOMMENTARER