Prominente Real Madrid-spillere skadet til Levante-kampen

Prominente Real Madrid-spillere skadet til Levante-kampen

1035
0
DEL

Næste lørdag byder Real Madrid Levante op til dans på Santiago Bernabéu. Det bliver dog lidt af et puslespil for Rafael Benítez at sammensætte holdkortet, da flere ellers sikre startellevere sidder ude med skade.

Da Karim Benzema i Frankrigs landskamp mod Armenien måtte udgå med en muskelskade, byggede han blot til på Real Madrids skadesliste. Det betyder således, at Benzema til lørdagens kamp kan tage plads på tribunen sammen med Carvajal, Pepe, Ramos, Modric og James, der ligeledes er skadet, skriver Marca.

Det tvinger Rafael Benítez til at tænke kreativt, da de mange spillere vil efterlade huller i hans normale game-plan. Han kan dog glæde sig over, at Danilo vil være ovre sin skade, men det ændre ikke på, at de defensive dispositioner vil være ramt. Benítez kan således tænkes, at stille med en bagkæde bestående af Danilo og Marcelo som henholdsvis højre- og venstreback, mens Varane og Nacho kan tage sig at centerforsvaret.

På midtbanen har fraværet af Luca Modric tidligere vist sig at være et stort problem for Real Madrid. Dog har klubben forstærket bredden i forhold til sidste år, hvor både hjemvendte Casemiro og Kovacic er kommet til, mens truppen i forvejen besidder spillere som Kroos og Isco.

I angrebet må Bale og Ronaldo som sagt undvære deres normale angrebspartner, Benzema, i BBC-trioen. Benzema har ellers æren af at være nuværende La Liga topscorer med sine 6 træffere og har været meget velspillende i sæsonens begyndelse. Dette kunne give plads i front til Jesé, der momentvis har vist godt spil i sæsonen. En anden mulighed for Benitéz er i stedet at benytte en 4-4-2 opstilling blot med Bale og Ronaldo i front, og i stedet gøre mere brug af deres, i de senere år, ekstremt stærke midtbane – selv på trods af Modrics fravær.

 

INGEN KOMMENTARER