Blog: Krise i Real Madrid?

Blog: Krise i Real Madrid?

2065
0
DEL
Foto: shutterstock.com

(Foto: shutterstock.com)

Real Madrid har ikke formået at score i holdets sidste fire kampe. Det er ikke sket siden april måned 1985. Ja, 1985.

Efter at Cristiano Ronaldo skiftede til Juventus, så trådte både Karim Benzema og Gareth Bale mere i karakter i de første kampe.

Men siden hen er begge profiler faldet ud af kampene, og i den seneste kamp mod Alaves, der lørdag bød på et nederlag, da Alaves hjemme scorede i de døende sekunder til 1-0, så blev både Benzema og Bale skiftet ud.

På trods af rygter om både Eden Hazard, Kylian Mbappé og Neymar Jr. i sommerens transfervindue, så hentede Kongeklubben ingen direkte erstatning for Ronaldo.

Det lader til at bide dem bagi nu. I stedet hentede man stortalentet Vinicius Jr. samt en gammel kending i form af Mariano Diaz, men at forvente + 30 mål af disse to spillere, som dermed skulle lukke holdet efter Ronaldo syntes utopisk.

Allerede nu går der heftige rygter om at Real vil forstærke sig yderligere offensivt i januars transfervindue.

Problemet for præsident Florentino Perez er blot, at det er meget sjældent at de største profiler ønsker at skifte midt på sæsonen.

I dag rygtes Paulo Dybala til Kongeklubben (ligesom han har været det før), og det kunne godt være en transfer, der kunne realiseres allerede i januar-transfervinduet.

Men et potentielt indkøb af eksempelvis Eden Hazard må ventes tidligst at ske i sommerens transfervindue anno 2019.

INGEN KOMMENTARER