PSG-profil: Tvivlede på skiftet

PSG-profil: Tvivlede på skiftet

554
0
DEL

En af Paris Saint-Germains store profiler, Marco Verratti taler nu ud om sit skifte til den franske storklub, og italieneren fortæller blandt andet, at han ikke selv troede på, at skiftet kunne blive en realitet.

Marco Verratti er i øjeblikket en stor succes i PSG, og den unge midtbaneprofil har gjort det så godt, at der lige nu går flere rygter om, at italieneren skal videre fra den franske storklub. Selv er han overrasket over, at skiftet overhovedet blev en realitet, og det kan man godt forstå, eftersom han tog springet direkte fra Serie B til Paris Saint-Germain i 2012.

– Da de fortalte mig om interessen fra PSG, var jeg først svær at overtale. Min drøm var at spille i Serie A med Pescara, men engang imellem får man en mulighed, man ikke må sige nej til.

– Jeg ankom med visheden om, at det ville blive svært at slå igennem. Men holdkammeraterne adopterede mig som en slags lillebror, og kort efter kom Carlo Ancelotti. Han var som en anden far for mig. Han hjalp mig med at falde til, siger Verratti til Sky Italia.

Marco Verratti har siden skiftet til den franske storklub spillet hele 148 kampe for PSG.

INGEN KOMMENTARER