Randers-sportschef: Har aldrig oplevet noget lignende

Randers-sportschef: Har aldrig oplevet noget lignende

1025
0
DEL

Randers har gennemgået en hektisk periode med nederlag på fodboldbanen og kaos i kulissen blandt spillerne. Sportschef, Ole Nielsen, erkender at det har været en usædvanlig situation.

Randers har endnu den første sejr i foråret til gode, men det er nu ikke det rent fodboldmæssige, der har præget kronjydernes medieomtale den seneste tid. Randers’ sportschef fortæller til Viborg Stifts Folkeblad at han aldrig har oplevet noget lignende i forbindelse med dramaet mellem Keller og Borring:

– Igennem mit lange liv i sport har jeg aldrig oplevet en situation som denne her. Når jeg skulle trække på mine tidligere kollegaers erfaringer, så var der ingen, der havde prøvet noget lignende, siger Nielsen til Viborg Stifts Folkeblad.

– Det er heldigvis ikke en case, der opstår ret tit, og det har bare været en opgave, der har været ud over det sædvanlige – og den har ikke været den letteste at løse.

Inden skiftet til Randers var Ole Nielsen halvandet år i Viborg.

Hverken Keller eller Borring har været i spil siden det kom frem at Keller havde indledt en affære med Borrings fraseparerede kone.

Læs mere om sagen her:

Medie: Keller er smidt ud af Randers-truppen efter hustrutyveri

Tidligere Superliga-profil raser: Jeg håber, Borring smadrer Kellers knæ

Keller efter konetyveri: Stopper karrieren, hvis Randers ikke vil have mig

INGEN KOMMENTARER