Ranieri er desperat efter at få hans stjerne-scouts kontrakt forlænget

Ranieri er desperat efter at få hans stjerne-scouts kontrakt forlænget

882
0
DEL

Leicester-manager, Claudio Ranieri, er desperat efter, at hans assistent og scout, Steve Walsh, får forlænget sin kontrakt, efter han har været i stand til at hente spillere som Vardy og Mahrez til klubben.

Leicester City har været denne sæsons helt store overraskelse i Premier League, hvor man ligger på en øjeblikkelig førsteplads.

En stor del af æren skal tilskrives spillere som Jamie Vardy, Riyad Mahrez og N’golo Kante, som alle har været essentielle spillere i Leicesters eventyr-sæson.

Nu insisterer Claudio Ranieri på, at manden der bragte de tre spillere til klubben, får forlænget sin kontrakt hos Leicester.

Navnet er Steve Walsh, og selvom det umiddelbart ikke lyder genkendende, så var det ham det der hentede ovenstående tre spillere til klubben, og det skal han nu belønnes for, mener Ranieri. Ligesom også Ranieries assistenttræner, Craig Shakespeare, bør belønnes.

 –  Det er meget vigtigt vi beholder dem begge to, siger Claudio Ranieri på sit pressemøde fordu for weekendens kamp.

– Jeg har bedt dem skrive under på den samme kontrakt som jeg har, fordi jeg har et rigtig godt forhold til hele mit hold. Jeg vil foretrække, hvis alle er tilfredse med mig, deres kontrakt, alting. Så jo før de kan skrive under, jo før bliver alle glade, og vi kan fortsætte vores vækst.

Endvidere løfter Ranieri lidt af sløret for det gode samarbejde, han har med Walsh, og roser i samme ombæring Walsh’s talent for at scoute spillere.

– Jeg mødte Steve (Walsh, red.) for lang tid siden tilbage i Chelsea. Vi arbejdede godt sammen der, og vi arbejder godt sammen her. Han er fantastisk.

– Vi kigger rundt i hele Europa efter spillere, og når vi så føler noget, så tager han afsted med det samme for at se på spilleren personligt. Så kommer han tilbage, og fortæller alt, hvad han har set, siger Claudio Ranieri om hans assistent. Claudio

INGEN KOMMENTARER