Mascherano nægter at sparke straffespark

Mascherano nægter at sparke straffespark

1100
0
DEL

Javier Macherano har endnu ikke scoret for FC Barcelona endnu. Men det gør ham ikke noget. Faktisk, så vil han ikke en gang sparke straffespark. 

Mascherano skiftede i 2010 fra Liverpool FC til FC Barcelona.

I løbet af de sidste seks år er det i alt blevet til 200 gældende kampe, hvori det er blevet til imponerende 0 mål for argentineren.

Læs også: Manchester United-legender: United er uinspirerende at se på

Faktisk har Mascherano ikke scoret et mål i klubfodbold, siden han i marts 2008 scorede i en Liverpool-sejr over Reading.

Men de manglende mål betyder ikke noget for Mascherano, selvom holdkammeraterne presser på. Senest mod Rayo Vallecano, hvor Barcelona spillerne opfordrede Mascherano til at tage et straffespark.

Læs også: Avis: Utroskab skyld i Jonas Borrings orlov

– Vi sagde til Mascherano, at han skulle sparke straffesparket. Men enten var han ikke selvsikker nok, eller også så ville han bare ikke. Men jeg spurgte, siger Pique gennem Periscope.

Mascherano selv er klar over måltørken, men det rører ham ikke det mindste.

– Jeg har overhalet Michael Reizigers rekord (for flest år i proffesionel fodbold uden at have scoret et mål, red.) med længder, siger Mascherano til spanske TV3.

– Men jeg lader det ikke stige mig til hovedet. Et mål vil ikke ændre mit liv overhovedet. Så om jeg vil tage et straffespark? Absolut ikke!

INGEN KOMMENTARER