Ranieri: Leicester bliver nok min sidste klub

Ranieri: Leicester bliver nok min sidste klub

810
0
DEL

Den italienske succesmanager på King Power Stadium, Claudio Ranieri, regner med at kunne gå på pension, når hans eventyr i Leicester engang når sin slutning. Den 64-årige manager håber således på, at at The Foxes tilbyder ham en lang kontrakt.

Det er vist ingen overdrivelse, at ingen havde regnet med at Leicester i skrivende stund stadig ville være med i kampen om Premier League-titlen. De fører således ligaen med fem point ned til Tottenham på andenpladsen med otte runder tilbage.

Denne flotte bedrift, uanset om de ender med at vinde ligaen eller ej, kan Leicester-fansene i høj grad takke Claudio Ranieri for, der i sin debutsæson hos The Foxes har imponeret stort.

Italieneren har dog ikke travlt med at komme videre til en større klub trods successen i Leicester. Tværtimod.

– Jeg har det godt i Leicester, og jeg tænker ikke på at komme videre. Jeg tror, at dette bliver min sidste klub, sagde den tidligere Inter-træner til spanske Marca og afslører endvidere, at han håber på at kunne slutte sine dage som fodboldtræner i Leicester.

– Jeg håber, at de tilbyder mig en lang kontrakt på seks eller syv år, og så kan jeg gå pension her, fortæller Ranieri, der i samme ombæring understreger hvor taknemmelig han er for de muligheder, han har fået i løbet af sin lange trænerkarriere.

– Jeg har altid haft mange muligheder. Jeg er en heldig mand, der har haft mulighed for at arbejde med det, jeg elsker mest i næsten 30 år.

På trods af hans mandskabs flotte topplacering i ligaen, maner Ranieri til besindighed og understreger, at Leicester allerede har nået deres mål for denne sæson.

– Jeg har et sammentømret og fantastisk omklædningsrum, og holdet fungerer, men intet er afgjort.

– Leicester er en lille klub, og man bliver nødt til at tage den med ro. Vi har nået vores vigtigste mål, vi har vundet – vi kommer til at spille i Premier League i næste sæson, slutter den populære italiener på King Power Stadium.

INGEN KOMMENTARER