Rasmus Falk modtager undskyldning og blomster fra OB-fans

Rasmus Falk modtager undskyldning og blomster fra OB-fans

993
0
DEL

Offensivspilleren Rasmus Falk har modtaget en undskyldning og en buket blomster fra den fangruppe, som har uploadet en sang, der er gået viralt og har skabt en del harme. Musikvideoen er nu fjernet, meddeler de i brevet.

Da det i januar måned blev en kendsgerning, at Rasmus Falk er F.C. København-spiller efter sæsonen, skabte det en del virak i og omkring OB.

Flere OB-fans føler sig svigtet og nogle sågar direkte forrådt af den kreative offensivspiller.

Som følge af den direkte hadefulde stemning mod Falk blev en sang og tilhørende musikvideo lavet og udgivet på Youtube lige op til forårspremieren i Alka Superligaen.

Sangen gik viralt, men den aldrig til hensigt at skulle opfattes som en hadesang.

Derfor kommer folkene bag denne sang frem med en undskyldning i et brev, og med kuverten fulgte også en flot buket blomster som et plaster på såret.

– Kære Rasmus Falk. Det er os, der står bag den sang, som fejlagtigt er blevet kaldt en hadesang om dig. Vi troede, at vi var sjove og originale, men kan se på modstagelsen, at det negative har overskygget den humor og kærlighed, vi mente, vi lagde i sangen, indleder de i brevet.

– Faktisk var sangen det modsatte af en hadesang – den var aldrig blevet lavet, hvis vi ikke brød os om dig. Vi elsker dig jo for helvede, skriver de to sangskrivere videre.

– Vi er klar over, at blomster ikke ændrer noget som helst, men det er et udtryk for, at vi ved, at vi har fejlvurderet situationen. Sangen er nu fjernet fra Youtube. Venlig hilsen Stærk Sjalde.

Rasmus Falk tog godt imod undskyldningen og den fine buket blomster.

– På en dag med lidt influenza varmede det med denne hilsen, skriver Falk på sin Instagram-profil efterfulgt af to emojis. 

På en dag med lidt influenza, varmede det med denne hilsen ??

A photo posted by @rasmusfalkjensen on

 

INGEN KOMMENTARER