Bekræftet: Milan-stjerne skadet efter trafikuheld

Bekræftet: Milan-stjerne skadet efter trafikuheld

1728
0
DEL

AC Milan bekræfter, at M’Baye Niang har pådraget sig en skade i anklen samt nogle blå mærke på den ene skulder efter et biluheld i weekenden. Ulykken var dog ikke forbundet med spiritus i blodet, som der gik forlydender om i første ombæring. 

Mandag trak Milans M’Baye Niang spaltepladsen i de italienske aviser, efter at den franske angriber havde medvirket i et trafikuheld.

Nu er klubben så også ude med en offentlig erklæring for at bekræfte historiens rigtighed, og det viser sig, at Niang har pådraget sig en skade i anklen.

Læs også: Officielt: Brøndby henter ‘Turbo’ hjem til Vestegnen

– AC Milan kan bekræfte, at M’Baye Niang har pådraget sig en ledbåndsskade i venstre ankel samt nogle blå mærker på den venstre skulder efter en bilulykke, skriver klubben på sin officielle hjemmeside.

Læs også: Går Leicesters mesterskabsdrømme i vasken? Stjernespiller ude med skade

– Behandlingsplanen vil blive afgjort i løbet af de kommende dage, skriver de videre.

Pressen fik i første omgang nys om, at den unge angriber var påvirket af alkohol, men ifølge Football Italia kan det rygte manes til jorden, efter at både Niang og hans chauffør angiveligt skulle være testet for alkoholindtagelse umiddelbart efter ulykken.

Det er ikke første gang, at Niang er involveret i kontroverser i trafikken. For to år siden fik han en betinget dom på 18 måneder efter at være blevet fanget uden kørekort på sig efter en trafikulykke, som han forsøgte at flygte fra.

Læs også: Avis: Manchester United klar til at sprænge banken for Juventus-profil

INGEN KOMMENTARER