Real Madrid-back: Jeg forlader klubben til sommer

Real Madrid-back: Jeg forlader klubben til sommer

2053
0
DEL

Spanske Alvaro Arbeloa fortæller, at han søger nye græsgange efter at være blevet degraderet i Real Madrids hierarki. 

Alvaro Arbeloa har indtil videre spillet 236 kampe for Real Madrid, siden han kom til klubben tilbage i 2009, hvor han skiftede fra Liverpool FC.

Men trods de mange optrædender for klubben er det i denne sæson blot blevet til fire af slagsen for Arbeloa, efter at spillere som Dani Carvajal og Danilo har overhalet spanieren indenom og degraderet Arbeloa til tredjevalg på højreback positionen.

Det har fået Arbeloa til at se skriften på væggen, og til trods for, at han fik fuld spilletid i Real Madrids seneste kamp mod Las Palmas, så ønsker den 33-årige spanier alligevel at finde en ny destination efter sommerferien.

– Jeg er klar over, at det her er de sidste måneder jeg har i Real Madrid, siger Alvaro Arbeloa i følge GOAL.com.

– Jeg sætter pris på den chance, som træneren (Zinedine Zidane, red.) har givet mig, men jeg ved endnu ikke, hvor jeg vil spille næste år.

Arbeloa har kontraktudløb d. 30 juni i år og kan derfor hentes gratis.

INGEN KOMMENTARER