Real Madrid kan ødelægge Tottenhams store transferplan

Real Madrid kan ødelægge Tottenhams store transferplan

1942
0
DEL

Real Madrid kan ødelægge Tottenham Hotspurs plan om at hente Sassuolo-stjernen Domenico Berardi, hvis de vælger at hente Alvaro Morata tilbage fra Juventus. 

Af og til er transferhandler en større kabale, der skal gå op, og i Tottenhams tilfælde kan Real Madrids aktivitet på transfermarkedet være en hæmsko for, at transferkabalen går op på White Hart Lane.

Den italienske avis Gazzetta dello Sport skriver, at Juventus har udset sig Domenico Berardi som direkte afløser til Alvaro Morata, der fortsat jagtes af Real Madrid.

Den spanske kongeklub vil angiveligt benytte sig af Moratas tilbagekøbsklausul, som skulle lyde på 32 millioner euro, og det vil betyde, at Juventus skal se sig om efter en ny angriber, som altså angiveligt vil være 21-årige Berardi, der har imponeret stort for Sassuolo gennem de seneste tre sæsoner.

Læs også: Gratis angriber kan ende med at koste Liverpool rekordsum

Berardi er dog også en spiller, man inderligt ønsker sig i Tottenham Hotspur. Ifølge den engelske avis Express beretter deres italienske kilder, at London-klubben har udsendt scouts for at holde øje med den italienske angriber gennem det meste af sæsonen, men at skulle overgå Juventus i kampen om så eftertragtet en angriber kan vise sig at blive aldeles vanskeligt for Mauricio Pochettino, og derfor kan Real Madrids jagt på Alvaro Morata blive en kæp i hjulet for Tottenham.

Læs også: Benzema i ny skandale: Forbindes med narkosmugling og pengehvidvaskning

Real Madrid er ganske vist ramt af et transferforbud, der løber frem til næste sommer, men den spanske traditionsklub menes at kunne omgå det, og det vil være dårlige nyheder i Tottenham-lejren.

Den spanske avis AS hævdede for nylig, at Real Madrid-direktøren Emilio Butragueno havde været i telefonisk kontakt med Morata efter Juventus’ exit fra Champions League i midtugen, og den samtale skulle angiveligt være gået på et potentielt comeback til Santiago Bernabeu.

Ender Real Madrid med at spænde ben for Tottenhams plan om at hente Berardi, vil englænderne istedet forsøge at hente et supplement til Harry Kane inden for landets grænser. West Broms Saido Berahino har i flere omgange været nævnt.

Læs også: Ancelotti: Denne position skal Cristiano Ronaldo ikke spille

INGEN KOMMENTARER