Barcelona-træner frygter ikke El Clasico-karantæne til Suarez

Barcelona-træner frygter ikke El Clasico-karantæne til Suarez

1500
0
DEL

Stjerneangriberen Luis Suarez er i karantæne før søndagens kamp mod Villareal, men hans træner Luis Enrique fastslår, at han skal gribe kampen an på samme måde, som han plejer, og ikke bekymre sig om en eventuel karantæne forud for El Clasico i næste måned.

Søndag eftermiddag drager FC Barcelona til Villareal, inden de i næste måned – efter landsholdspausen – tørner sammen med Real Madrid i verdens mest sete derby.

Luis Suarez skal passe på, for trækker han et gult kort mod Villareal, vil han være karantæneramt, når El Clasico afvikles i næste runde.

Det får dog ikke cheftræner Luis Enrique til at bede Suarez være ekstra påpasselig. Den sydamerikanske målsluger skal spille, som han plejer, lyder opfordringen.

– Suarez er nødt til at gribe kampen mod Villareal an som enhver anden kamp, siger Luis Enrique på pressemødet forud for søndagens opgør ifølge goal.com.

– Ideelt set vil jeg gerne have alle mine spillere til rådighed, men sådan fungerer det ikke.

– Villareal er et af de bedste hold i La Liga. Det er et meget stærkt hold og kan dominere defensivt, forklarer Barca-træneren videre.

FC Barcelona kan med en sejr ude over Villareal komme 11 point foran de nærmeste forfølgere fra Atletico Madrid.

INGEN KOMMENTARER