Auri: Jeg gør mit ypperste hver dag

Auri: Jeg gør mit ypperste hver dag

1607
0
DEL

Auri Skarbalius fortæller, at han hver dag gør sit ypperste, for at hele holdet præsterer. Brøndby-træneren forventer til gengæld også, at alle i truppen giver sig fuldt ud, og så må de håbe, at det er nok til at indfrie sæsonforventningerne om en top tre-placering.

Selvom Auri Skarbalius kun fungerer som midlertidig cheftræner frem til sommer, så tillader han at stille store krav til samtlige spillere, ligesom han giver sig selv fuldt ud.

– Jeg gør mit ypperste hver dag, for at holdet og hver enkelte spiller præsterer. Mere kan jeg ikke gøre. Jeg forlanger 100 procent. Ikke mere, men heller ikke mindre, siger Auri til BT.

Selvom Brøndby IF også kan være afhængige af, hvordan andre holds resultater arter sig, så fastslår cheftræneren, at de kun skal fokusere på sig selv.

Læs også: Gratis angriber kan ende med at koste Liverpool rekordsum

– Vi har set sæsoner, hvor hold med sindssygt højt pointgennemsnit ikke vandt mesterskabet, og så har der været sæsoner, hvor hold med et lavt pointgennemsnit vandt mesterskabet. Så du er selvfølgelig afhængig af, hvordan andre gør det, men det kan du ikke gøre noget ved. Vi skal fokusere på os selv, fastslår Auri Skarbalius.

Auri Skarbalius og hans blågule tropper tager i aften imod Esbjerg og skal forsøge at følge op på sidste weekends sejr over Randers FC. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 på Brøndby Stadion.

Læs også: Brøndbys kamptrup til hjemmekampen mod Esbjerg: Stjerneduo klar igen

INGEN KOMMENTARER