Real Madrid til Liverpool: Ødegaard er ikke til salg!

Real Madrid til Liverpool: Ødegaard er ikke til salg!

1045
0
DEL

“Ikke til salg”. Det er det krystalklare svar, som Real Madrid tager i brug, når andre klubber spørger om Martin Ødegaard. Den spanske storklub ryster tilsyneladende ikke på hånden, hvad angår deres unge, norske stortalent.

Martin Ødegaard, der for nyligt blev 17 år, ankom til Santiago Bernabeus porte for godt et år siden. Han skal dog ikke regne med, at han kommer til at forlade Bernabeu og Real Madrid det næste, lange stykke tid, da den spanske storklub tilsyneladende har planer med ham.

Den sidste mand, der forsøgte at tilnærme sig den unge nordmand, var Jürgen Klopp. Den unge og talentfulde midtbanespiller har ikke fået meget fodbold i fødderne, det seneste års tid – i hvert fald ikke på førsteholdet. Liverpool håbede sandsynligvis på at overtale Ødegaard til, at han altså ville se meget bedre ud i rødt og under en træner, der er specialist i at få det bedst mulige ud af unge talenter. Real Madrid var dog ikke engang villige til at tage stilling til denne tanke.

Florentino og kompagni gik gennem en masse besvær for, i sin tid, at lokke det norske stjerneskud til klubben. Han stod således øverst på mange af topklubbernes ønskeseddel, men valgte altså Real Madrid i sidste ende. Real Madrid er dog overbeviste om, at Ødegaard er en usleben diamant, der, med den rette behandling, kan vinde Ballon d’Or en skønne dag. Tanken hos Real Madrid er eftersigende, at forme Ødegaard, indenfor Real Madrid vel at mærke, indtil han er klar til, at tørne ud for førsteholdet.

Det kunne lyde som en udmærket plan, men man risikerer samtidig også, at den unge stjerne bliver utålmodig. Han burde kun være en enkelt telefonopringning fra eksempelvist, at kalde sig Premier League-spiller. På nuværende tidspunkt spiller han dog fortsat i Real Madrid, hvor han venter på, at få en fast plads på førsteholdet.

Ødegaard har, på trods af sin meget unge alder, allerede erfaring fra landsholdet, hvor han har spillet en god håndfuld kampe for Norge. Derfor er det sandsynligvis kun et spørgsmål om tid, før Ødegaard er klar til at tørne ud for Real Madrids førstehold, men hvor lang tid? Det er spørgsmålet.

INGEN KOMMENTARER