Real udraderede Vallecanos ni mand med tocifrede scoringer

Real udraderede Vallecanos ni mand med tocifrede scoringer

631
0
DEL

Real Madrid fik i dag en tiltrængt sejr, da holdet i overbevisende stil smadrede Rayo Vallecano med hele 10-2. Gæsterne fik allerede i første halvleg smidt to mand ud, og det blev kampafgørende, da gæsterne på dette tidspunkt førte med 2-1, men det hele endte altså med 10-2.

Hvis nogle var i tvivl om, hvorvidt Real Madrid er i spillemæssig krise, så bevise kongeklubben i dag det modsatte. Med en fremragende præstation smadrede Madrid-klubben Rayo Vallecano med hele 9-2, og det var måske på en lidt billig baggrund, da gæsterne hurtigt fik smidt to mand ud, men alligevel var det en imponerende præstation.

Mange havde inden dagens opgør mellem Real Madrid og Rayo Vallecano forventet en storsejr til hjemmeholdet, men ingen havde forventet, at det hele skulle ende med 9-2. Det startede godt for hjemmeholdet, der allerede efter blot tre minutter bragte sig foran med 1-0, da Danilo gav hjemmeholdet føringen.

Gæsterne kæmpede sig tilbage i kampen, og ud af ingenting blev det ligepludselig 1-1, og så lugtede gæsterne ellers blod. Blot to minutter efter scoringen til 1-1, blev det minsandten også 2-1 til gæsterne, der virkelig spillede godt og sad faktisk på det meste af kampen.

Det hele blev dog vendt på en tallerken, da en af Rayo Vallecanos store profiler, Tito meget klodset og hensigtsløst stemplede Toni Kroos, og det kostede et direkte rødt kort, og så måtte Vallecano-profilen tidligt i bad, og herfra gik alt galt for gæsterne.

Gareth Bale var i hopla i dag, og efter 25 minutter gjorde waliseren det til 2-2, i det der efterfølgende skulle blive et kæmpe målshow fra angriberens side.

Blot fem minutter efter Bales udlignende scoring fik Real Madrid straffespark, og det omsatte hvem andre end Cristiano Ronaldo, og gjorde det til 3-2. Hvad værre var for Rayo Vallecano, var at holdet blev yderligere reduceret til blot ni mand i samme sekvens, og så var den kamp ellers afgjort.

Gæsterne kom sig aldrig over chokket med de to udvisninger, og herfra gik det helt galt for den lille Madrid-klub. Bale nåede at gøre det til 4-2 inden pausen, og så kunne kongeklubben gå til pause med en solid føring.

I anden halvleg kom Benzema også på tavlen, og så stod det 5-2, og herfra fortsatte Real Madrid bare derudaf. Ronaldo gjorde det til 6-2 kort tid efter Benzemas mål, og så havde James Rodriguez ellers sat sit præg på kampen med tre flotte assists.

Gareth Bale var dog ikke færdig endnu, og han gjorde det også til 7-2 og 8-2, og så var afklapsningen og ydmygelsen total af Rayo Vallecano. Men her stoppede festen ikke. Her var der altså ikke engang spillet 70 minutter, meget imponerende må man sige af hjemmeholdet.

Karim Benzema lukkede festen efter 79 minutter, da han efter en flot aflevering fra Modric gjorde det til 9-2, og hvis man ikke allerede havde opdaget det, så var ydmygelsen af udeholdet total. Selv samme Benzema fik også lov at sætte punktum for en solid indsats, og så stod der 10-2. Hattrick af Benzema og hattrick af Gareth Bale i samme kamp, mens Ronaldo også nåede at lave to mål.

Med sejren er Real Madrid oppe på 33 point, det er to point færre end Atletico Madrid og Barcelona, der begge har spillet en kamp færre end kongeklubben.

 

 

INGEN KOMMENTARER