United-profil svarer igen på kritikken

United-profil svarer igen på kritikken

675
0
DEL

Bastian Schweinsteiger og Manchester United har i denne sæson været under massiv kritik fra mange medier og tidligere fodboldspillere, men den kritik giver Uniteds tyske midtbaneprofil ikke meget for, og nu svarer han tilbage på kritikken.

Det har ikke ligefrem været en ønskestart for Bastian Schweinsteiger i Manchester United. Godt nok har tyskeren bidt sig fast på englændernes hold, men holdet har ikke spillet særlig prangende, og det har medført en massiv kritik af Manchester-klubben, men den kritik svarer tyskeren nu tilbage på.

– Jeg er ikke imponeret over den kritik, som medierne har sendt mod mig. Jeg spiller i øjeblikket på et niveau, som man kan sammenligne med VM i 2014 (hvor Tyskland vandt red.), lyder det fra Schweinsteiger.

– Jeg bliver nok aldrig en Usain Bolt, men hurtighed handler ikke kun om at være god i sprint. Det handler også om at være hurtig oppe i hovedet. Det er noget af det, som jeg kan, og fysisk er jeg heller ikke den mest langsomme, siger tyskeren.

Bastian Schweinsteiger måtte i går se til fra sidelinjen, da Manchester United endnu gang skuffede og måtte lide et nederlag på 2-1 hjemme på Old Trafford.

INGEN KOMMENTARER