Rivaliseringen ligger dybt i Kahlenberg: Håber altid, at FCK taber

Rivaliseringen ligger dybt i Kahlenberg: Håber altid, at FCK taber

2630
0
DEL

Brøndbys anfører Thomas Kahlenberg erkender, at de ikke kan indhente F.C. København i denne sæson, men derfor håber han altid alligevel, at københavnerne taber. Rivaliseringen ligger dybt i ham, fortæller den boldsikre midtbanespiller.

Andet derby ud af i alt tre i april måned skal afvikles i morgen aften i Telia Parken, og selvom de hvidklædte fra Østerbro ikke er til at hente for Brøndby, så er der masser på spil.

Thomas Kahlenberg elsker disse kampe, og rivaliseringen mellem de to klubber ligger dybt i ham som mangeårig Brøndby-spiller.

– Jeg synes jo, at det er fedt for dansk fodbold og fedt for Brøndby, at vi har de der kampe, hvor det syder, og det koger. Den der arvefjendeting. Selv om FCK ligger 10 point foran os, og vi godt ved, at vi ikke kan hente dem i år, så ligger det bare dybt inde i mig at holde øje med deres resultater og håbe, at de sætter point til. Man håber altid imod dem, siger Thomas Kahlenberg til Tipsbladet.

Læs også: Phiri: Vi har Brøndby-fansene med os i ånden mod FCK

Det perfekte scenarie er for Kahlenberg og holdkammeraterne i Brøndby, at de slår F.C. København i Telia Parken for første gang i ni år, og at derefter tager sejren på Brøndby Stadion i midtugens pokalsemifinale og dermed snupper billetten til finalekampen.

– Ja, det er drømmescenariet. Det kunne selvfølgelig være fantastisk, og det går vi benhårdt efter, men det er igen også billedet på den sort/ hvide fodboldverden. De to næste kampe kan blive alt fra helt fantastiske, hvor alt bare går op i en højere enhed, til noget helt forfærdeligt, og så er der selvfølgelig også nogle udfald der imellem. Det er jo en vild skæbne inden for tre dage, siger Brøndby-profilen til slut.

Thomas Kahlenberg vendte hjem til Brøndby IF i sommeren 2013 efter otte år i udlandet.

Læs også: Brøndby med ny derby-stikpille: FCK har voldsomme fejlinvesteringer

INGEN KOMMENTARER