Ronaldinho: Man kan ikke sammenligne Barcelonas trioer

Ronaldinho: Man kan ikke sammenligne Barcelonas trioer

1090
0
DEL

Ronaldinho insisterer, i et interview med Goal.com, på at man ikke kan sammenligne Barcelonas fantastiske trioer.

I et ikke så fjern fortid var Ronaldinho selv en del af en frygtet trio i FC Barcelona. Den gang var der tale om en trio, der bestod af Lionel Messi, Samuel Eto’o og selvfølgelig Ronaldinho. I dag er Lionel Messi en genganger, men Eto’o og Ronaldinho er skiftet ud med Luis Suarez og Neymar, der altså underholder publikum.

Nutidens trio har været helt fantastiske i løbet af det næsten forgangne 2015. De har således hjulpet Luis Enrique til at vinde fem trofæer.

Som det efterhånden er blevet en vane, så hører Barcelona til blandt verdens absolutte top, hvad angår fodboldhold. To af trioens tre medlemmer er sågar nomineret til Ballon d’Or, der udgives til januar.

Ronaldinho, der som sagt var engang af en frygtet trio, insisterer på, at man ikke kan skille trioerne ad og for den sags skyld sammenligne dem, fordi de begge har skabt historie i hver sin periode.

– Tiderne har ændret sig og man kan ikke rigtig sammenligne de to. Alle var gode i min tid og de er også fantastiske nu, siger Ronaldinho til Goal.com.

Dem der kan huske den trio, som Ronaldinho tog del i, vil sikkert mindes finurlighederne med glæde. Mens Ronaldinho og Messi så ofte gav folk øjeblikke af ren genialitet, så var Eto’o og hans målnæse ligeså vigtig for holdets offensive spil.

Tilbage i 2006, hvor FC Barcelona var under ledelse af Frank Rijkaard, var Messi så småt begyndt at slå sit navn fast på højre-wingen, mens Eto’o var spydspids for hele holdet, mens Ronaldinho udrettede fantastiske ting på venstre-wingen. De tre formåede at score masser af fantastiske mål, men de faldt dog en smule igennem, hvad angår trofæer og den slags. Den pågældende trio gjorde sig dog heller ikke gældende særlig længe.

Thierry Hentys indtog i klubben gjorde dog, at dynamikken på banen blev ændret. Dette gjorde dog blot plads til en anden trio, der om noget også skabte nogle specielle øjeblikke på banen.

Efter de sociale mediers indtog er det efterhånden meget begrænset, hvad mere der kan siges om nutidens trio, der som sagt består af Suarez, Neymar og Messi. De har efterhånden haft halvandet år sammen, hvor de har været enestående og samlet trofæer på stribe. Selvom Real Madrid også har en fantastisk trio, der består af Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema. Denne trio kan dog ikke hamle op med Barcelonas trio, i hvert fald ikke på papiret. Hvorvidt de kan hamle op med Barcelonas trio, hvad angår spillet på banen, er næsten en smagssag.

Den nye trio har vist sig at være farligere foran mål, end den gamle trio, hvor Ronaldinho stod på holdkortet. Selvom begge trioer har skabt historie i hver sin tid, så kunne den nuværende trio, der gør sig gældende nu, sagtens være den bedste nogensinde. De scorede således 81 mål tilsammen i sidste sæson, hvilket alene må siges, at være en fantastisk bedrift. De fleste, der kan huske den forgangne trio, hvor Ronaldinho brillerede på venstre-wingen, kommer sikkert heller aldrig til at glemme den, men den nye trio er uden tvivl noget ganske særligt.

INGEN KOMMENTARER