Var ikke bekendt med skaden: Rooney var centimeter fra at ødelægge karrieren

Var ikke bekendt med skaden: Rooney var centimeter fra at ødelægge karrieren

839
0
DEL

Wayne Rooney forventes at være ude med sine knæproblemer frem til april, men skaden var centimeter fra at være karrieretruende, skriver anerkendt journalist, der endvidere påstår, at United-angriberen ikke engang var klar over skaden. 

Lazarettet i Manchester United har vokset sig kæmpestort henover de seneste måneder, og for nylig måtte Wayne Rooney så tilslutte sig listen af skadede spillere.

Den engelske landsholdsangriber ventes at være tilbage engang i april, men ifølge den anerkendte journalist James Robson, der til dagligt skriver for avisen Manchester Evening News, så var det tæt på at gå grueligt galt for Rooney.

Læs også: Brøndbys Eriksson: Når jeg har fået bolden, har jeg været træt

Robson skriver, at Wayne Rooneys knæskade var så tæt på at gå udover forreste korsbånd, hvilket formentlig ville have været operationskrævende.

Efter en operation ville et ni måneder langt genoptræningsforløb være nødvendigt, og så kunne man betvivle, hvorvidt United-kaptajnen ville nå sit gamle niveau, skriver Robsin videre.

Læs også: Brøndby-profil tvivlsom til forårspremiere

Robson erfarer ydermere, at Wayne Rooney ikke engang var klar over, at han var skadet i knæet, hvorfor han spillede kampen mod Sunderland tidligere på måneden.

Læs også: Scholes: Frygter for United-defensiv mod Arsenal

INGEN KOMMENTARER