Rygte: Barcelona vil have Deulofeu tilbage

Rygte: Barcelona vil have Deulofeu tilbage

1043
0
DEL

FC Barcelona pønser angiveligt på at udnytte deres tilbagekøbsklausul i forhold til den tidligere Barcelona-spiller Gerard Deulofeu, der nu tørner ud for Everton. Motivet skulle ifølge Talksport være, at man gerne vil have flere strenge at spille på i den spanske storklub.

Deulofeu flyttede fra Barcelona til Everton sidste sommer, men nu kan han altså være på vej tilbage til Spanien. Prisen for den hurtige kantspiller lå angiveligt på omkring 30 millioner kroner.

En del af aftalen, der sendte Deulofeu til England er altså den klausul, der giver Barcelona lov til at købe deres tidligere spiller tilbage indenfor to år.

Everton kan dog vise sig at få profit ud af Deulofeu, hvis Barcelona benytter sig af klausulen. Prisen for hans tilbagekøb skulle nemlig ligge på omkring 45 millioner. Hvis Barcelona venter til efter næste sæson, så stiger prisen angiveligt til 70 millioner.

Mundo Deportivo rapporterer, at Luis Enrique allerede har sendt repræsentanter til England for at overvåge Deulofeus udvikling. Barcelona-træneren kan som sagt tænkes at pønse på et træk, der bringer Deulofeu tilbage til Spanien.

Deulofeu har allerede taget del i 28 Everton-kampe. I disse kampe har han leveret fire mål og hele 12 assists.

INGEN KOMMENTARER