Rygte om John Terry til Brøndby får kunstigt åndedræt

Rygte om John Terry til Brøndby får kunstigt åndedræt

5682
1
DEL

Der er tidligere blevet hvisket i krogene om, at John Terry kunne havne i Brøndby IF til sommer, hvor han har kontraktudløb i Chelsea. Nu giver en Instagram-historie og DR’s fodboldekspert kunstigt åndedræt til rygterne.

Jan Kalborg, der er fodboldekspert hos DR, kan sagtens forestille sig John Terry i en Brøndby-trøje, endda i løbet af ganske kort tid. Der har tidligere været talt om Brøndby-ejeren Jan Bech Andersen og hans venskab med netop John Terry. Det er da også dette bekendtskab, Jan Kalborg underbygger sin teori med.

– At Jan Bech kender Terry, og måske Agger også gør, det gør, at jeg sagtens kan forestille mig, at Terry i Brøndby bliver et faktum i løbet af ganske kort tid, udtaler Jan Kalborg ifølge Ekstra Bladet.

– Det [Et skifte til Brøndby IF] vil ikke komme bag på mig. Jan Bech Andersen har gode forretningsforbindelser, og får han fat i Terry, så vil det være et kæmpe scoop, men ikke en overvældende sensation, udtaler Kalborg ifølge Ekstra Bladet.

– Jan Bech lever og bor derovre, og han kan sælge idéen med, at han kan blive makker med Daniel Agger, og det kan måske også få Agger til at forlænge.

35-årige John Terry har været fast inventar i Chelsea siden 1995, men til sommer er det efter al sandsynlighed slut. Tilbage i oktober 2014 blev John Terry interviewet om muligheden for et skifte til Brøndby. Dengang var den engelske skipper ikke helt afvisende.

– Det kunne godt være – en dag, udtalte Terry dengang til TV2.

Jan Bech Andersen var dengang også med til at puste til ilden i forhold til John Terry.

– Det ville være en drøm, der gik i opfyldelse. John har en masse år i sig endnu, og jeg mener faktisk, at han bliver bedre og bedre. John kan fortsætte i mange, mange år endnu, men jeg ville elske at se ham i Brøndby.

På rygtebørsen florerer Brøndby dog kun som en joker i forhold til John Terrys fremtid. Der snakkes anderledes varmt om et skifte til Amerika eller sågar til den kinesiske Super League, der tilsyneladende bugner med penge.

Kalborg fra DR mener dog ikke, at pengene kommer til at spille den store rolle. Det underbygger han med, at John Terry bestemt ikke virker til at mangle noget, hvilket man hurtigt opdager på forsvarsspillerens Instagram-profil.

– Selvfølgelig skal der også penge på bordet, men Terry står jo ikke og mangler penge, og det bliver nok ikke afgørende, hvis Jan Bech kan sælge den sjove idé om at spille i Superligaen, hvor ingen havde forestillet sig, at han ville spille, udtaler Kalborg.

– Det vil være meget sundt for interessen for Superligaen, hvis Terry spiller en enkelt sæson. Det vil være kæmpe stor for Brøndby og for dansk fodbold, men lige nu er det jo bare spekulationer, og det kan jo vise sig at være en and.

Brøndby IF virker dog også til at kæmpe med det centrale forsvar. Klubben har netop sagt farvel til Dario Dumic. Dette farvel kombineret med en skade til Martin Albrechtsen har efterladt et tomrum. Reelt set har Brøndby kun Daniel Agger og talentet Malthe Johansen til rådighed i midterforsvaret, men en spiller som Martin Ørnskov har tidligere fungeret som vikar.

De tre ovennævnte spillere har yderligere kontraktudløb til sommer, hvilket betyder at Brøndby vil stå helt uden midterforsvarer, hvis altså ikke der bliver skrevet nye kontrakter.

For at vende tilbage til John Terrys profil på det sociale medie Instagram, så begyndte den prominente englænder at følge Brøndby IF i dag. Dette skete kort efter, at klubbens sportsdirektør Troels Bech havde været til et møde i udlandet.

Brøndby IF har tidligere formået at hente en prominent spiller, som oven i købet kom til klubben med erfaring fra netop Chelsea. Khalid “Kannibalen” Boulahrouz blev hentet til Vestegnen som kontraktløs spiller. Boulahrouz havde også erfaring fra det hollandske landshold, hvor han blandt andet havde spillet en VM-finale.

John Terry følger 225 kontoer på Instagram. Den eneste klub på denne liste, udover Chelsea naturligvis, er Brøndby IF.

1 KOMMENTAR

  1. hej.Jan Bech og kalborg kan godt lade være med at tænke på John Terry til klubben da han koster løn mere end hvad jeres stadion koster.Aprilsnar.vh Renè Andersen.

Comments are closed.