Scholes: Frygter for United-defensiv mod Arsenal

Scholes: Frygter for United-defensiv mod Arsenal

714
0
DEL

Paul Scholes er bange for, at Manchester United får store problemer mod Arsenal, hvis holdet stiller op med de samme fire bagerst, som man gjorde i gårsdagens sejr over FC Midtjylland. 

Manchester United stillede i går op med et noget alternativt forsvar. Her var det Guillermo Varela, Michael Carrick, Daley Blind og Joe Riley, der udgjorde fire-back-kæden for De Røde Djævle.

Det kan komme til at gøre ondt på United ifølge Paul Scholes, hvis man vælger at stille op med samme formation på søndag, når modstanderen er af en lidt anden kaliber end danske FC Midtjylland – det er nemlig Arsenal, der kommer på besøg.

– Jeg tror ikke, Louis van Gaal har noget valg, og jeg tror desværre, at det er noget nær den opstilling, vi kommer til at se på søndag mod Arsenal, siger United-legenden til BT Sport og fortsætter:

– Arsenal er et rigtig godt hold med en fremragende offensiv, og jeg er lidt bange for, at de kan komme til at gøre ondt på United. Jeg håber selvfølgelig ikke, at det sker, men hvis man kigger på den styrke og den hurtighed, som Arsenal har, set det svært ud for Manchester Uniteds svækkede defensiv, afslutter Paul Scholes.

INGEN KOMMENTARER