Brinch forud for EfB-debut: Vi skal klaske til FCK

Brinch forud for EfB-debut: Vi skal klaske til FCK

1073
0
DEL

Esbjerg fB besøger FC København i forårets første kamp, hvor Jeppe Brinch har udsigt til sin første Superligastart – og han er tændt forud for opgøret. 

Esbjerg har arbejdet på at skabe en helt ny bagkæde i løbet af vinterpausen, og her er Jeppe Brinch en af de nye spillere i startelleveren. Han er nu udtænkt til at spille fra start i Telia Parken på søndag.

Og det er en opgave, som den 20-årige er klar til.

– Det er selvfølgelig en kamp, jeg har set frem til og er rigtig spændt på. Det kan blive min første kamp fra start, og vi skal ud og klaske til dem. Vi går efter point som i alle andre kampe, og jeg synes, vi fungerer bedre som en tættere enhed nu, siger Brinch til klubbens hjemmeside.

Daniel Stenderup ser ud til at blive Jeppe Brinchs partner nede i forsvaret.

– Jeg synes, vi supplerer hinanden fint, og især i kampen mod Maribor på træningslejren i Tyrkiet fungerede det, og vi bakkede hinanden godt op. ‘Stender’ har erfaringen, som jeg kan læne mig op ad, afslutter 20-årige Brinch.

Kampen sættes i gang på søndag klokken 16.00.

 

INGEN KOMMENTARER