Se Riza Durmisis svar til Brøndby-fansene

Se Riza Durmisis svar til Brøndby-fansene

2275
0
DEL

Brøndby-kometen Riza Durmisi sad fredag formiddag, som i øvrigt var hans fødselsdag, klar ved tasterne for at besvare spørgsmål stillet af de mange Brøndby-fans landet over. 

Fredag formiddag brugte fødselaren Riza Durmisi en halv time på at besvare interessante spørgsmål fra Brøndby-fansene, som gerne ville vide mere om den lovende landsholdsback.

Nogle af de mest interessante spørgsmål og svar har Brøndbys officielle klubhjemmeside lagt ud, og dem kan du se nedenfor.

Kasper Falk: Bliver du i Brøndby?

Riza Durmisi: Jeg har det rigtig godt i Brøndby, og jeg føler stadig, jeg udvikler mig. Selv om jeg har en drøm om at komme til udlandet, så kan jeg stadig bygge på.

Marcus Califano: Først og fremmest tillykke med dagen, Riza.
Hvad, mener du selv, er den væsentligste årsag til den eksplosive udvikling, du har været igennem? 

Riza Durmisi: Jeg vil ikke sige, der er et bestemt punkt. Det er en proces, som jeg har været i gang med i lang tid. Det vil sige, at jeg har spist rigtigt, trænet godt og gjort alle de ekstra ting, man nu skal gøre. På et tidspunkt bærer det frugt, og det kom så for mig her i efteråret. Så man skal hele tiden holde snuden i sporet, som ham den langhårede (Thomas Frank, red.) siger.

Julia Ipsen: Hvordan er det at spille for Brøndby? 

Riza Durmisi: Det er den fedeste oplevelse. Jeg vil sige ubeskrivelig. Det er noget, man skal opleve. Vores fans er fantastiske!

Jessica Lund: Hvad tænkte du, da du blev udtaget til A-landsholdet første gang?

Riza Durmisi: Jeg tænkte egentlig, at jeg skulle sidde på tribunen, fordi der var to spillere foran mig, men de blev desværre skadet, og så dukkede muligheden op. Jeg husker det, som var det i går. Det er et af højdepunkterne i min karriere, hvis ikke det største.

Lasse Mainz: Du er efterhånden ved at være fast mand på det danske landshold. Hvordan har du det med at blive set som den bedste venstreback, Danmark har, i en alder af 22? 

Riza Durmisi: Jeg er utrolig stolt, men man bliver nødt til at arbejde hårdt, for hvis man bliver udtaget én gang, så nytter det ikke noget at læne sig tilbage. Det er dér, man skal give den en ekstra skalle.

Thomas Uno Petersen: Tillykke. Kommer vi i top 3 i år?

Riza Durmisi: Ja, selvfølgelig gør vi det! Det bliver ikke nemt, men det er vores målsætning.

Joakim Holberg: Hvem er din bedste kammerat i Brøndby? 

Riza Durmisi: Alle i Brøndby IF, men hvis jeg skulle vælge en eller to, så ville det være Claus Nørgaard (assistenttræner) og Andrew (Hjulsager, red.).

Maja Daarbak Jensen: Er der en speciel grund til, at du spiller i nummer 17? 

Riza Durmisi: Mit lykketal er 7, men den er taget af kaptajnen (Thomas Kahlenberg, red.), så jeg måtte vælge noget med 7 i, og det blev så 17.

Jonas Grieger Larsen: Synes du, at enten Juelsgaard eller Da Silva har niveauet til at spille venstreback for Brøndby IF? 

Riza Durmisi: Ja, bestemt! De har hver deres spidskompetencer, og de puster mig i nakken hver dag, så jeg holder mig skarp hver dag.

Ian Andreasen: Jeg er FCK-fan, men du er en god spiller. Kæmpe tillykke med fødselsdagen. Du har en kæmpe karriere foran dig, hvis du bliver ved med at spille så godt.

Riza Durmisi: Tak. Hvis du bliver Brøndby-fan, giver jeg en trøje med Durmisi på.

Riza Durmisi har optrådt fem gange for A-landsholdet.

INGEN KOMMENTARER