Sejr over FCK overrasker ikke Emre Mor: Jeg ved, hvor gode vi...

Sejr over FCK overrasker ikke Emre Mor: Jeg ved, hvor gode vi er

1601
0
DEL

Superliga-sensationen Emre Mor er ikke overrasket over, at han og holdkammeraterne i FC Nordsjælland kunne slå titelfavoritterne fra F.C. København.

FC Nordsjælland sejrede noget overraskende med 2-0 over F.C. København i søndagens eftermiddagsopgør på Farum Park.

Det kan meget vel have overrasket det øvrige fodboldpublikum rundt om i landet, men sejren kommer ikke bag på Emre Mor, der havde stor ros til hele holdet, som i hans optik kæmpede bragt for sagen.

– Synes over hele linjen, målmand til angreb, gør vi det helt vildt godt. Vi arbejder hårdt for hinanden. Det var ikke en enmandspræstation på noget område, men en holdpræstation, siger han til DR Sporten og fortsætter:

– Sejren overraskede mig ikke, for jeg ved, hvor gode vi er, når vi spiller godt.

Selvom Nordsjælland-guldfuglen ikke vil fremhæve sin egen præstation over holdets, er den selvsikre offensivspiller udmærket klar over sine egne evner.

– Det overrasker mig ikke, at jeg også kan præstere på dette niveau, for jeg kendte mine egne evner. Men at det er gået så hurtigt, har måske overrasket mig lidt, men det er kun dejligt, siger Emre Mor til bold.dk.

Sejren kom i hus på to kanonkasser af Emre Mor og Tobias Mikkelsen.

INGEN KOMMENTARER