Simeone: Klubben er som en familie

Simeone: Klubben er som en familie

636
0
DEL

Diego Simeone har skabt masser af succes i Atletico Madrid. Han fortæller nu om hans gode forhold til klubben. 

Diego Simeone har vundet mange Atletico Madrid-fans’ hjerter og ført holdet tilbage til den absolutte top af europæisk fodbold.

Den argentinske manager forklarer nu, hvordan sammenholdet i klubben er.

– Vi har en masse spillere, som virkelig ønsker at være her. Diego Godin og Juanfran ønsker at blive her, Gabi trækker fortsat i den rigtige retning, Filipe Luis, Oliver og Fernando Torres ønskede alle at komme tilbage, Antoine Griezmann føler sig allerede som en del af familien, siger Simeone til El Pais og fortsætter:

– Vi er mere som en familie end som et hold – vi er en rigtig familie. Vi har selvfølgelig også interne problemer, da der er spillere, som bliver sure, når de ikke spiller.

Diego Simeone forklarer også, at han har besvær med at skjule sine følelser:

– Jeg er selv meget gennemskuelig. Mit ansigt afslører mig, for hvis jeg føler mig sur eller ked af det, ser jeg desværre også sådan ud. Folk siger, jeg burde skjule det bedre, men det er svært for mig, afslutter manageren.

 

INGEN KOMMENTARER