Skaberne af verdenskendt computerspil åbner op for feature efter Brøndby-skandale

Skaberne af verdenskendt computerspil åbner op for feature efter Brøndby-skandale

2689
0
DEL

Skaberne bag det verdenskendte computerspil Football Manager erklærer åbent, at de har modtaget forespørgsler på en såkaldt feature til den næste udgave af spillet. Det sker efter skandalerne tirsdag og onsdag i Brøndby IF.

Det har mildest talt været et kaotisk døgn på den københavnske vestegn. Klubejer Jan Bech Andersens dumheder på nettet har skabt ravage på klubbens indre linjer.

Først præsenterede Brøndby IF et nyt underskud på driftsiden, imens den administrerende direktør Søren Vadmand fik sparket. Derefter annoncerede cheftræner Thomas Frank sit stop med øjeblikkelig virkning, hvorefter Auri Skarbalius blev præsenteret som ny, midlertidig cheftræner på Vestegnen.

Selvom Brøndby IF altid trækker stor opmærksomhed i det danske mediebillede, så er det måske kommet bag på folk i og omkring klubben, hvor megen spalteplads de onsdag fik.

Læs også: Auri om at bringe klubkultur tilbage: Hvis ikke jeg skulle kunne, hvem skulle så?

Det er dog ikke kun i Danmark, at sagen har vakt opsigt. En stor avis som The Guardian i England har berettet om kaosset i Brøndby, mens også Yahoo har skrevet historien om den danske klubs kaotiske dag.

Selv Sports Interactive, som står bag den populære Football Manager-spilserie, er blevet præsenteret for historien, og på deres officielle Facebook-fanside skriver de, at de har modtaget forespørgsler på mulige forbedringer – såkaldte feautres – i 2017-udgaven af spillet.

Læs også: Normand sættes igen i forbindelse med Brøndby-job: Ingen kommentarer

– Tillad bestyrelsesformanden at revse manageren via sønnens forum-bruger, lyder forslaget til en ny feature i det populære computerspil.

Til opslaget på den officielle Facebook-side henviser de til en artikel fra Yahoo, som netop skriver om Brøndbys kaotiske dag, hvor Jan Bech Andersen som bekendt har ytret sig yderst kritisk overfor den nu forhenværende cheftræner Thomas Frank og daværende sportschef Per Rud.

Læs også: Eks-Spurs-back: Jeg spiller i støvler til 230 kroner

INGEN KOMMENTARER