Skive er klar til lokalopgør i pokalturneringen

Skive er klar til lokalopgør i pokalturneringen

907
0
DEL

Tirsdag aften kl. 19.00 er der pokalbrag af dimensioner, når naboerne fra Skive IK og Viborg FF mødes på Spar Nord Arena. 1. divisionsklubben fra Skive håber på en overraskelse mod de grønblusede.

Skives assistenttræner, Michael Henriksen, udtaler sig til klubbens hjemmeside forud for kampen:

– Vi kommer op imod et rigtig stærkt Superligahold, som er i absolut topform. Mandskabet fra Domkirkebyen viste i weekenden høj, høj klasse, da Esbjerg blev kørt rundt på røv og albuer og afklapset med 4-2 i Superligaen. Vi glæder os rigtig meget til tirsdag, og går ind til kampen med sund respekt for de grønne. Alle med fodboldindsigt ved, at der rent statistisk i hver pokalrunde er basis for en stor overraskelse. Med stor opbakning på lægterne har vi før skabt flotte resultater på Spar Nord Arena, og hvad kunne være mere sjovt end at drille Viborggenserne?

Mikkel Cramer, der er anfører for skibonitterne siger forud for lokalopgøret:

– Viborg FF kommer på hårdt arbejde. Pokalkampene har altid deres helt eget liv, og hvis vi står sammen i aften kan vi helt sikkert give de grønne kamp til stregen. Viborg spiller ikke væsentligt anderledes end sidste sæson, og dengang spillede vi tre intense og tætte uafgjorte kampe imod dem i turneringen. VFF er bygget op omkring en stærk og solid defensiv, og forærer som udgangspunkt ikke mange scoringschancer til modstanderne.

Anføreren mener at Skive kan straffe superligaholdet, hvis de kommer i ubalance:

– Uden at afsløre for meget tør jeg godt sige, at vi har nogle trumfer i ærmet, som kan ramme VFF. Vi kan og skal straffe dem i ubalance, når de står højt og spiller bolden ind centralt. På de gode dage kan vores omstillingsspil gøre ondt på alle hold også en stærk superligamodstander. Jeg håber og tror på stor opbakning på lægterne, og den vigtige tolvte mand kan måske få marginalerne til at tippe vores vej.

Skive indtager i øjeblikket en 9. plads i Bet25 Ligaen, mens Viborg ligger nummer 10 i ALKA Superligaen.

INGEN KOMMENTARER