Kompany fortryder ikke ulydighed

Kompany fortryder ikke ulydighed

840
0
DEL

Manchester Citys Vincent Kompany fortryder intet, efter at han gik imod trænerens ordrer og spillede hele landskampen for Belgien mod Israel i den seneste EM-kvalifikationsrunde.

Forud for søndagens 0-0-kamp mellem Manchester United og Manchester City havde Kompany startet ude i to kampe i træk, grundet en uoverensstemmelse med træneren, Manuel Pelligrini.

Chileneren var utilfreds med, at midterforsvareren spillede hele landskampen mellem Belgien og Israel i den seneste landsholdspause, på trods af at Belgien allerede var kvalificeret.

Den 29-årige ankermand fortæller, at det var en svær beslutning at spille, da klubben og træneren satte sig imod hans eget ønske, men han er samtidig tilfreds med sin beslutning:

– Det vil altid være en lidt tricky situation, med disse landskampe. City og Belgien er to meget vigtige hold, der har forskellige målsætninger og ambitioner og det er normalt at der opstår uoverensstemmelser i disse situationer.

Manuel Pelligrini valgte altså er sætte Kompany på bænken, som en straf for at spille for landsholdet, men det er ikke noget belgieren lægger det store i:

– Jeg ville aldrig spille, hvis jeg ikke var fit, men jeg er professionel og behøver ikke en forklaring fra trænerens side. Jeg må bare tage min straf og komme videre.

Pelligrini har udtalt at der ikke var tale om en decideret straf til Kompany, og spilleren siger da også selv at der ikke er problemer mellem de to:

– Der er ingen problemer mellem mig og træneren. Jeg arbejder hårdt og er altid positiv. Som 29-årig behøver du ikke få forklaret alting.

Næste mulighed for spilletid til den store belgier er i morgen, når City tager imod Crystal Palace i Capitol One Cuppen.

INGEN KOMMENTARER